Kinderspeelweek 2021 gaat door!!Posted by On


🎉 Yes! Wij als organisatie zijn ontzettend blij dat er weer mogelijkheden zijn om iets leuks te organiseren voor de kinderen uit Ten Post en omstreken. De afgelopen maanden waren in alle opzichten spannend, maar we zijn er doorheen gekomen met zijn allen 😃
 
😢 Vorig jaar hebben wij helaas niets kunnen organiseren maar dat gaan we dit jaar helemaal goedmaken.
 
Helaas kunnen we de Kinderspeelweek nog niet organiseren zoals jullie gewend zijn, maar we gaan er toch iets leuks van maken. 🤩
 
We gaan 18 tot en met 20 augustus een aantal super leuke activiteiten organiseren. Natuurlijk houden we rekening met alle maatregelen zoals die er nog zijn maar een ding is zeker het gaat door!
 
Wij werken nu aan een aangepast programma waarin de activiteiten voor de kids centraal staan, helaas is het niet mogelijk om een kamp te doen maar er blijft nog genoeg leuks over!
 
Hou onze website en facebook pagina in de gaten vanaf nu zullen we updates gaan plaatsen over alles dat we gaan organiseren.
 
Wij hopen alle kinderen straks te mogen ontvangen tijdens deze aangepaste maar niet minder leuke dagen.
 
Groetjes, het team van de Kinderspeelweek Ten Post.
 
Ps. wij hebben inmiddels nieuwe bestuursleden mogen begroeten, zij zullen zich de komende tijd voorstellen via onze Facebook pagina.
 
 

Kinderspelweek 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *